Ny på skolen

Alle børn skal modtage undervisning, der kan leve op til folkeskolens undervisning.

Find information om hvornår du skal indskrive dit barn til 0.klasse og SFO, hvad frit skolevalg betyder, og hvilket skoledistrikt dit barn tilhører. Du kan også finde information om dit barns skolegang, hvis du flytter til eller fra Hvidovre Kommune.

Overvejer du at udsætte dit barns skolegang, kan du ligeledes læse mere på denne side.

Kære forældre til kommende 0. årgang

Langhøjskolen og 3Høje inviterer til åbent hus og informationsmøde om skole- og SFO-start i skolens teatersal

Tirsdag den 22. november 2022 17.00-18.30

Informationsmøde er for forældre til kommende elever på 0. årgang. Til foråret inviterer skole og 3Høje til møde, hvor jeres børn også kan deltage.

Dagsorden:

Kl. 17.00 – 17.35 informationsmøde i skolens teatersal

Kl. 17.45 – 18.30 besøg og rundvisning på Strandhøjen, her møde I skolens personale som kan fortælle om dagen i børnehaveklassen og på SFO.

Indskrivning:

Indskrivningen foregår digitalt via Borger.dk fra mandag den 19. december 2022 kl. 8.00 og frem til søndag den 8. januar 2023 kl. 23.59

Mini SFO:

På Langhøjskolen starter alle kommende 0. børn i Mini SFO på Simonshøj. Simonshøj ligger lidt væk fra skolen, her er der ro til fordybelse og til at lære hinanden at kende.

Medarbejderne omkring børnene er de pædagoger, som skal følge med på 0. årgang, der vil også være andre medarbejdere fra skole og SFO

Udsat skolestart:

Overvejer I udsat skolestart, skal I tale med børnehaven. I kan læse mere om udsat skolestart på hvidoveres kommunes hjemmeside.

Indskrivning 1. til 9. klasse

Et barn, som bor i skolens distrikt, har automatisk en plads på skolen. Elever fra andre distrikter kan indskrives på skolen, hvis der er plads. Der er plads, hvis der i gennemsnit på den ønskede årgang er under 24 elever i gennemsnit pr. klasse.

Hvis man ønsker sit barn indskrevet på skolen, tager man kontakt til skolens kontor. Herefter aftales et møde med skolen, hvor man både har mulighed for at se skolen og for at få en dialog om barnets status og behov, men også at høre, hvilke forventninger vi har til både elever og forældre på Langhøjskolen.

Forældre vil blive kontaktet af klasselæreren efter aftale om indskrivning. Her aftales, hvornår og hvordan eleven skal starte.