Ny på skolen

Indskrivning

Indskrivning til 0. klasse

I november måned afholdes informationsmøde for kommende elever på 0. årgang. Her er der både mulighed for at se skolen og få oplysninger om skolens og SFO-en.

I april måned afholdes et informationsmøde om SFO-en. Et nyt skolebarns første møde er med SFO-en. Her starter de nye 0. klasses børn i maj måned. På Langhøjskolen starter alle kommende 0. klasses børn fælles på afdeling Simonshøj. Det betyder, at de befinder sig på en matrikel væk fra skolen, hvor der er ro til at lære hinanden at kende. Børnene kommer på besøg på skolen og tilbringer også eftermiddagen i deres respektive SFO-afdeling.

Medarbejderne omkring dem vil først og fremmest være de pædagoger, som skal følge dem i 0. klasse, men også andre medarbejdere fra SFO-en.

Find information om, hvornår du skal indskrive dit barn til 0.klasse og SFO, hvad frit skolevalg betyder, og hvilket skoledistrikt dit barn tilhører. Du kan også finde information om dit barns skolegang, hvis du flytter til eller fra Hvidovre Kommune.

Overvejer du at udsætte dit barns skolegang, kan du kan du ligeledes læse mere på denne side.

Du kan læse mere om at være ny på skolen og finde link til indskrivning på hvidovre.dk (nyt vindue)

Indskrivning til 1.-9. klasse

Et barn, som bor i skolens distrikt, har automatisk en plads på skolen. Elever fra andre distrikter kan indskrives på skolen, hvis der er plads. Der er plads, hvis der i gennemsnit på den ønskede årgang er under 24 elever i gennemsnit pr. klasse.

Hvis man ønsker sit barn indskrevet på skolen, tager man kontakt til skolens kontor. Herefter aftales et møde med skolen, hvor man både har mulighed for at se skolen og for at få en dialog om barnets status og behov, men også at høre, hvilke forventninger vi har til både elever og forældre på Langhøjskolen.

Forældre vil blive kontaktet af klasselæreren efter aftale om indskrivning. Her aftales, hvornår og hvordan eleven skal starte.