Andre undervisningstilbud

LÆS OM ANDRE UNDERVISNINGSTILBUD

Quark

Quark NaturCenter er en del af Børn og Unge og Skoleforvaltningen i Hvidovre.
Folkeskolerne booker aktiviteter på Naturcenteret, som en del af den naturfaglige undervisning, der allerede foregår på skolerne

Læs mere om Quark på deres hjemmeside (nyt vindue)

Newton Room

Newton Hvidovre tilbyder børn og unge spændende og lærerige oplevelser i Danmarks første Newton Room.

Med udgangspunkt i LEGO mindstorms EV3 robotter skal eleverne eksperimentere og problemløse inden for videnskab, teknologi, matematik og it. I elevernes løsninger af de konkrete udfordringer indgår blandt andet design, konstruktion, programmering, kommunikation, problemløsning, kreativitet og samarbejde.

Målet er at lære naturfag og teknologi gennem spændende og engagerende aktiviteter, og dermed blive motiveret og inspireret til at søge mere viden.

Læs mere om Newton Room på deres hjemmeside (nyt vindue)

Studie 17

Studie 17 er et mødested for unge, hvor de kan diskutere og arbejde med innovative og operationelle ideer, som kan adressere de globale udfordringer, der er skitseret i FN's udviklingsmål.

 

Musik- og Billedskolen

Musik- og billedskolen tilbyder ene- og holdundervisning til børn i fritiden, og har derudover et fast samarbejde med Hvidovres folkeskoler. 

Læs mere om Musik- og Billedskolen på deres hjemmeside (nyt vindue)

Ungdomsskolen

Hvidovre Ungdomskole præsenterer en bred vifte af tilbud i samarbejdet med alle kommunens folkeskoler. Det koster ikke noget og samarbejdet skal bidrage til, at eleverne lærer mere og får et større kendskab til lokalsamfund og fritidsliv.

Læs mere om Ungdomsskolen på deres hjemmeside (nyt vindue)